avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie Presedinte bloc!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie Presedinte bloc!

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la cele de mai jos.

Pe scurt, in mai 2010 ne-am cumparat un apartament intr-un bloc vechi. Apartamentul nefiind renovat, a trebuit sa facem noi toate imbunatatirile, iar noi fiind la etajul 10, a trebuit sa caram tot molozul cu liftul. Presedintele blocului ne-a facut o reclamatie la avizier, cu nume, prenume, ca am facut mizerie in lift ( eu fiind insarcinata in 11 luni, maturam lifturile sau o plateam pe femeia de serviciu sa faca asta), ca am stricat usa de la intrare si cam atat. Dupa ce am terminat, lucrurile sau linistit.
Acum cateva zile am avut nevoie de o adeverinta de la Asociatie, cum ca suntem cu plata la zi a intretinerii. Presetintele initial mi-a spus ca mi-o semneaza, dupa care s-a razgandit si si-a adus el aminte, ca acum 3 ani am deteriorat scarile din fata blocului si ca trebuie sa le reparam noi, desi nu are nici o dovata si plus de asta in toti acesti 3 ani de zile sau mai mutat si alte persoane, care la fel au avut de facut renovari in apartament. Sotul meu ( cetatean strain) a discutat cu presedintele, care i-a dat adeverinta, dar in schimbul acesteaia, l-a pus sa semneze o hartie scrisa de mana de catre presedinte in care se angaja sa faca nu stiu ce. Sotul meu a semnat, dar nu semnatura lui, iar presedintele nu i-a dat un exemplar si sotului meu asa cum ar fi normal. Mentionez ca sotul meu vorbeste romaneste dar nu intelege scrisul de mana. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie, pot sa-i fac reclamatie undeva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:09, 23 Septembrie 2013
Da. dar ca sa ii faceti reclamatie undeva, trebuie sa stiti unde, pentru asta trebuie sa stiti ce reclamati, pentru asta trebuie sa vedeti ce anume a semnat. Apoi decideti!
Deci, faceti dvoastra o notificare catre presedinte in cere solicitati sa va spuna /dea ce a semnat sotul. Apoi hotarati!
Sustineti aspecte contradictorii
Daca initial afirmati
Valim23 a scris:

Sotul meu ( cetatean strain) a discutat cu presedintele, care i-a dat adeverinta,

ulterior reveniti cu precizarea Sotul meu a semnat, dar nu semnatura lui, iar presedintele nu i-a dat un exemplar si sotului meu asa cum ar fi normal
Concret este vorba despre acelasi inscris,sau este vorba despre 2 inscrisuri distincte ?
Daca sotul dvs a semnat dar nu cu semnatura lui,legal ce valoare probatorie are acel inscris
Daca dvs vorbiti si intelegeti romaneste,adresati-va oficial presedintelui de asociatie si clarificati problema,eventual staruiti in cererea de intrare in posesia unui exemplar al inscrisului incheiat cu sotul dvs
Daca nu precizati continutul inscrisului,este hazardat a emite opinii
ynocentta a scris:

Sustineti aspecte contradictorii

NU sustine nimic contradictoriu.
I-a dat adeverinta de care avea nevoie, in schimb l-a pus sa semneze altceva, si nu stie ce a semnat. Probabil vreun angajament de plata pentru stricaciuni, dar nu stie ce.
De unde sa stim noi ce a semnat dumnealui ?. Probabil daca l-a pus sa semneze ceva, a facut lucrul acesta pentru un interes comun, reparatia acelei distrugeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile grave ale administratorului ContSters64488 ContSters64488 buna ziua sunt proprietara a unui apartamanet in zobna obor (de o luna doar), iar pb cu administratorul sunt f mari: - a fost nevoie de renovari in apartam, ... (vezi toată discuția)
Cum putem forta presedintele asociatiei de proprietari sa schimbam liftul? Daaliana Daaliana Cum putem forta presedintele asociatiei de proprietari sa schimbam liftul? Bani avem. Si chiar daca nu ar fi toti, firma spune ca se poate plati si in rate. ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift Carmen Ciopraga Carmen Ciopraga Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Locuiesc in actuala locuinta de cand m-a adus mama de la maternitate (apartamentul este pe numele parintilor). ... (vezi toată discuția)