avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantari europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantari europene

Buna ziua,

Doresc sa deschid o librarie in Bucuresti. Se incadreaza ca proiect eligibil in cadrul finantarilor europene nerambursabile? Daca nu, proiectul femeia antreprenor este aprobat si inca valabil?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:20, 26 Septembrie 2013
Finantari europene nu sunt pentru astfel de activitate. Programele nationale cu finantare guvernamentala sunt inchise pentru anul 2013 dar vor fi active in 2014. Puteti infiinta un SRL-D daca aveti sub 35 de ani si puteti accesa 3 programe anul viitor, dar pentru Coduri CAEN diferite. Puteti sa va pregatiti din timp cu planurile de afaceri, sa cautati locatia. Trebuie sa stiti ca aceste programe trebuie cofinantate cu 30-50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Finantare fonduri ue, nerambursabile cornelia2013 cornelia2013 Buna ziua! as dori sa deschid un salon de infrumusetare (cosmetica) si consultanta si creatie vestimentara. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine fonduri ... (vezi toată discuția)