avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizarea audio a angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizarea audio a angajatilor

Buna ziua,

Daca se poate sa ma ajutati cu mai multe informatii privind interzicerea monitorizarii audio a angajatilor. Daca se poate sa-mi specificati legea/decizia din monitorul oficial care interzice acest lucru.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Supravegherea audio si video la birou IRINA86RO IRINA86RO Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ce conditii este legala supravegherea audio si video intr-un birou?Precizez ca incasam bani de la agenti iar apoi seful ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio/video bibimixer bibimixer Buna ziua, sotia mea este angajata la un market care este monitorizat video dar si audio. Este legal sa se inregistreze si audio ? Video mai inteleg... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal că angajatorul sa te monitorizeze audio ... Mariuuss Mariuuss Buna ziua, este legal că angajatorul sa te monitorizeze audio și video in auto (vezi toată discuția)