avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, partaj

Buna ziua.sotul meu vrea sa divorteze dupa 3ani d casatorie. Avem un bebe de 7luni.in momentul d fata stam in apartamentul meu achizitionat inainte d casatorie,dar la care inca mai platesc rata.are vreun drept asupra apartamentului?
Depinde din ce bani a platit mama ratele dv. Depinde din ce ati trait amandoi, care cum a contribuit etc.
Cat va corespunde... Depinde de motivele de divort, de cat doriti sa va incurcati prin instante, de cati bani doriti sa cheltuiti cu asta, cati nervi...
Copilul va primi pensie de intretinere, sigur.

Parerea mea: consultati un avocat si apoi mergeti la notariat sa divortati fara ca, ulterior, copilul sa afle lucruri care l-ar marca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament in rate, inainte de casatorie d_i_l d_i_l Buna ziua! Am achizitionat un apartament pe credit bancar, pe numele meu, am platit un an de zile ratele, si dupa aceea m-am casatorit. Acum ratele le ... (vezi toată discuția)
Partajul unui apartament cumpărat prin prima casă înaintea căsătoriei: îl pot câștiga dacă fac dovada veniturilor din perioada căsătoriei? cosminache123 cosminache123 Buna ziua Am cumparat un ap prin programul prima casa, inaintea casatoriei, dupa aproximativ 2 ani am cunoscut pe fosta sotie cu care m-am si casatorit.In cei ... (vezi toată discuția)
Ipoteca si partaj TOASCA79 TOASCA79 speta: sotul achizitioneaza apartament inainte de casatorie cu ipoteca pe 30 ani, impreuna cu parintii care sunt coplatitori. se casatoreste, ratele fiind ... (vezi toată discuția)