avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum se pot coaliza 30.000 de cetãțeni pentru a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum se pot coaliza 30.000 de cetãțeni pentru a aduce în instanțã anumite instituții ale statului Român?

Salut,

Sunt interesat dacă în România, un număr de aprox. 30.000 de cetățeni pot da în judecată anumite instituții ale statului care, de-a lungul timpului nu au respectat anumite legi sau decizii ale unor instanțe de judecată pe care instituțiile locale au preferat să le ignore (în cadrul proiectului de exploatare minieră de la Roșia Montană).

Aș prefera ca acest lucru să fie făcut pro-bono de către acești avocați, dar nici nu sărăcesc cei 30.000 de cetățeni dacă donează 10RON de persoană.

Alte discuții în legătură

Pro sau contra proiectului rosia montana Radu Gabrian Radu Gabrian Pentru ca Proiectul Rosia Montana suscita discutii si pro si contra,din varii motive ,pentru ca si eu "cantarindu-l",atat cat imi permit informatiile pe ... (vezi toată discuția)
Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Rosia montana gold corporation salvatimediul salvatimediul Cineva sa-i opreasca pe cei de la Rosia Montana Gold Corporation. Ne-am saturat sa vedem cum se incalca legea pentru ca diverse companii straine sa plece cu ... (vezi toată discuția)