avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii directe -documente necesare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii directe -documente necesare

Buna ziua
Sunt nou in achizitii si ma confrunt cu multe nelamuriri. Suntem o autoritate contractanta care realizeaza achizitii directe sub pragul de 30000 de euro. Am primit pe SEAP niste notificaricu privire la "Fisa de date" a achizitiei versiune septembrie 2013, o alta notificare referitoare la facilitatea tehnica de transmitere si publicare prin intermediul SEAP a documentelor constatatoare. Acestea se realizeaza si se transmit si in cazul achizitiilor directe? Ce documentatie trebuie sa cuprinda achizitia directa (conform art 19 din OUG 34 " achizitia directa se realizeaza pe baza de document justificativ"). Va rog spuneti-mi pasii care trebuie urmati in cazul unei achizitii sub 30000 de euro?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Oug 77/2012 soledad soledad Modificarea art. 19 din OUG 34/2006, prin introducerea art. 19\'1, impune autorităţii contractante transmiterea în SEAP a unei NOTIFICÃRI privind ... (vezi toată discuția)
Incredintare directa lolomi lolomi Ce conditii trebuiesc pentru incredintarea directa? Trei oferte si ce valoare trebuie sa fie? tot 15000euro? va rog sa-mi dati art din legea34 /2006 ... (vezi toată discuția)