avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit exemplar din contract si nici banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit exemplar din contract si nici banii

Buna ziua,am lucrat la o firma de paza 3 luni si nu am primit exeplar la contractul de munca si nici banii,am fost la ITM si mi sa dat o foie precum au fost in control si se dovedeste cele spuse de mine.Cum as putea intra in posesia salarilor neplatite?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 1 Octombrie 2013
Si pentru ma reperezenta singur unde trebuie sa ma prezint?Multumesc
Nu trebuie sa va prezentati nicaieri , decat la termenle de judecata stabilite de instanta de judecata.
Imi cer scuze nu mam adresat eu corect,foaia primita de la ITM unde trebuie sa o prezint cum incep sa ma judec cu ei?
Trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata si la care sa atasati si raspunsul dat de ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez cu angajatorul daca nu m-a platit ContSters313377 ContSters313377 angajatorul nu mi a facut forme legale si nici nu m a platit ,cum procedez si ce risca angajatorul? (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! noname4jess noname4jess Am lucrat un timp de o luna de zile la un local pe incredere , nu mi s-a incheiat un contract, patroana invocandu-mi varii motive si promitandu-mi un contract ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit kmalone kmalone Buna ziua Am lucrat in Germania o perioada de 2 luni (mai-iulie). Am plecat printr-o firma din Romania cu delegatie deci ca si plata era defapt diurna pe zi ... (vezi toată discuția)