Buna ziua , am o problema legata de un credit ( refinantare ) . Am sa incerc sa fiu scurt si la subiect . In urma cu aprox. 5 ani am luat un credit de nevoi pers de la o banca , in urma cu aprox 2 ani am contactat un broker pt a mi gasi o rata mai mica ( refinantare ) , in aceleasi conditii de timp si bani care mai ramasese de plata in momentul respectiv . Brokerul a gasit banca , a trimis cererea mea si a primit raspuns favorabil . Trimitandu ma la banca cum ca este ok intelegerea . Merg la banca , semnez actele si plec fericit pt ca imi scazuse rata ( intreband brokerul cum de a scazut imi explica cum ca este dobanda mai mica , a mai disparut un comision ) . Merg la banca sa mi platesc rata . In urma cu ceva timp intreb mai mult din curiozitate cam cat timp mai am de plata rata respectiva ( eu aproximand ca mai am vreo 5 ani ) , cand ce sa vezi ? stupoare , imi spun cei de acolo ca mai am vreo 8 ani . Concluzia este : eu am cerut refinantare in termenii pe care ii aveam atunci ca timp si bani , brokerul asta a cerut la banca ( mi au confirmat ca asa au si primit inapoi ) , dar banca a facut in asa fel incat sa mi prelungeasca termenul la 10 ani , fara sa mi zica nimeni nimic , greseala mea este ca nu m am uitat pe ce semnez luand de bun ce vorbisem . Intrebarea mea este : se mai poate face ceva in legatura cu creditul meu ca sa revin la ceea ce dorisem initial ?
Este bine de stiut asta , de aceea am si insistat si am prelungit discutia , sa ma lamuresc si eu cumva . Va multumesc frumos pt intelegere si rabdarea de care ati dat dovada. Promit sa va tin la curent cu evolutia spetzei.