avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate retrage consimtamantul pentru adoptie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate retrage consimtamantul pentru adoptie de catre parinte?

Se poate retrage consimtamantul pentru adoptie de catre parintele natural daca nu mai este de acord sa isi dea copilul spre adoptie ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: aricipogonici , utilizator 12:00, 27 Septembrie 2013
Conteaza cand vrea sa si-l retraga si din ce motiv.
parintele natural isi poate retrage consimtamantul la adoptie inclusiv in fata instantei atunci cand este audiat, ma refer atunci cand dosarul copilul este pe rolul instantei , iar dupa ce ce readacteaza hotararea parintele natural poate ataca hotararea cu recurs, cu motivatia ca sa razgandit, iar instanta trebuie sa analizeze toate motivele ce l-au determinat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la caile de ata rico3 rico3 Va salut cu respect. Iata-ma iar pe forum cu o noua intrebare. In noiembrie 2007 am primit o hotarare de la judecatorie pentru iesire din indiviziune si partaj ... (vezi toată discuția)
Adoptia copilului de 11 ani de catre sotul mamei loana009 loana009 Buna ziua, Sunt recasatorita de 5 ani si am din prima casatorie un baietel de 11 ani. Tatal lui nu-l mai viziteaza de 4 ani si nu-i plateste pensie ... (vezi toată discuția)
Buna! - interzicere drept de vizitare copil aflat în plasament I.M.C. I.M.C. Ma numesc Caprariu Ioan Mircea si am un băiat în plasament. Centrul de plasament a deschis procedura de adopție și nu mai imi da voie sa-mi vizitez ... (vezi toată discuția)