dupa cum spuneam , Vatamare corporala pe trecerea de pietoni si parasirea locului .. bun , m-am impacat cu parintii etc , am ramas cu parasirea locului , m-i s-a deschis un dosar penal am ajuns la solutionarea dosarului .. iar acu astept solutionarea Dosarului PENAL au trecut 6 luni , am fost la parchet m-am interesat si nimic nu pot sa rezolv nimic, ma poate ajuta si pe mine cineva? mai astept Mult? sau .. ce pot face pt solutionarea dosarului penal , imi trebuie permisu neaparat...
Sunt doua posibilitati.
1.procurorul sa dispuna scoaterea de sub UP si aplicarea unei masuri cu caracter administrativ.Este cel mai fericit caz.
2.Intocmirea rechizitoriului si sesizarea instantei de judecata.O situatie mai delicata.
Asa ca deocamdata actionati in curtea parchetului.Graba strica treaba. Succes.
Actele de cercetare sunt unele de durata , in sensul ca trebuie stabilite cu exactitate imprejurarile in care fapta a fost savarsita.Din punctul meu de vedere , poate fi aplicata o amenda administrativa.
bun ... nu mi-ati raspuns la intrebarea cu... exercitarea dreptului de a conduce pe 3 luni , daca am stat 6 luni , mai stau iar 3 luni? daca mi se solutioneaza dosaru cu o astfel de pedeapsa..?
Nup
ContSters75393
Buna ziua si salutare tuturor celor care raspund intrebarilor pe acest site.As avea si eu o intrebare.
Oare este corect din punct de vedere legal sa primesti ... (vezi toată discuția)
Lovita pe trecere
ramy84
Buna ziua, in cazul in care o persoana a fost lovita pe trecerea de pietoni si a primit doar 6 zile ingrijiri medicale care ar fi alta posibilitate de tragere ... (vezi toată discuția)