Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu m-am putut prezenta, iar pe 19.09 am tr pe fax o cerere de schimbare de termen cu dovada ca nu ma pot prezenta in 26 . Am vazut pe site ca s-a judecat si s-a admis recursul partii adverse, in parte. Pronuntarea scrie ca este irevocabila. Mai pot ataca in vreun fel ?Multumesc.
Teoretic, puteţi să puneţi concluzii de respingere a celor două căi extraordinare de atac, dar nu puteţi să solicitaţi menţinerea sentinţei pronunţate în apel. A fost atacată o decizie pronunţată în recurs, mai precis o parte din această decizie, deci despre asta trebuie să discutaţi.
Practic, răspunsul meu ar putea fi parţial eronat şi asta s-ar putea datora menţiunilor din dispozitivele celor trei sentinţe judecătoreşti al căror conţinut eu nu am cum să îl cunosc. Luaţi cele trei hotărâri şi încercaţi să discutaţi faţă în faţă cu un profesionist al dreptului. Numai aşa obţineţi un răspuns corect şi la obiect.
buna ziua. nu am primit nicio citatie desi termenul este pe 25.11.2013 pentru contestatie. pierd ceva daca nu ma prezint? sau sa merg si sa depun concluzii scrise de respingere a contestatiei si mentinerea hotararii date in recurs? Multumesc!
Proceduri cedo
marinica71
am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)