~ final discuție ~
 Dumitrascu Razvan	                   

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un sfat sa stiu si eu ce pot face.
Mama mea este plecata in Italia sa munceasca si pimeste amenintari din patea tatalui meu ... (vezi toată discuția)
	                    Dumitrascu Razvan	                   

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un sfat sa stiu si eu ce pot face.
Mama mea este plecata in Italia sa munceasca si pimeste amenintari din patea tatalui meu ... (vezi toată discuția)

andrea77	                   

Buna ziua, sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. 
Tatal meu este bolnav psihic, a fost internat la spitalul 9 si sa pus diagnosticul tulburari psihice ... (vezi toată discuția)
	                    andrea77	                   

Buna ziua, sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. 
Tatal meu este bolnav psihic, a fost internat la spitalul 9 si sa pus diagnosticul tulburari psihice ... (vezi toată discuția)

DaianaAlina	                   

Buna ziua,
Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar as dori un raspuns sigur. In urma unei relatii de concubinaj, am un baietel de aproape 5 anisori. De la ... (vezi toată discuția)
	                    DaianaAlina	                   

Buna ziua,
Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar as dori un raspuns sigur. In urma unei relatii de concubinaj, am un baietel de aproape 5 anisori. De la ... (vezi toată discuția)