avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scutire de la serviciu pentru prezentarea la instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scutire de la serviciu pentru prezentarea la instanta

Buna ziua. Trebuie sa ma prezint la un proces pe conflicte de munca dar eu in ziua respectiva trebuie sa fiu la serviciu. Am incercat sa imi iau concediu de odihna dar nu s-a aprobat si as vrea sa stiu daca exista alte modalitati de a ma prezenta in instanta fara a fii nemotivat la servici.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:33, 30 Septembrie 2013
Faceti cerere de invoire fara plata, respectand prevederile din Regulamentul de ordine interioara al firmei.
Anexati la cerere, copie dupa citatia primita de la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal pentru conflict de munca MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT Buna ziua vreau sa intreb cum sa procedez am avut ieri citatie la tribunal, eu sunt reclamanta -conflict de munca cu unitatea unde lucrez pentru ... (vezi toată discuția)
Plata zi libera pentru prezentarea in instanta marushk marushk Buna ziua, Am urmatoarea problema: locuiesc in orasul X si trebuie sa ma prezint in orasul Y la un proces in care eu sunt reclamant. Angajatorului ii aduc ... (vezi toată discuția)
Invoirea salariatilor panzarumitica panzarumitica care este baza legala pentru invoirea salariatilor, prin ce documente se aproba si daca este suficient ca salariatul sa spuna doar ca \"...vezi ca pe 09.08 nu ... (vezi toată discuția)