avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Talonul de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Talonul de plata

buna ziua...
m-ar interesa ce reprezinta talonul de plata?șa factura de salubritate am la unele facturi talon de plata pe care scrie ca am primit de la (numele) suma 22,31 reprezentand cv facturii 12...plus ca atasat de factura am chitanta ..pe care scrie la fel am primit de la (numele) suma 22,31 reprezentand cv facturii 12..mentionez ca pe talonul de plata este trecuta alta data nu coincide cu data trecuta de pe chitanta...talonul de plata inlocuieste bonul?factura este platita de 2 ori?

Alte discuții în legătură

Refuzul de a incasa jumatate din cheltuielile cu intretinerea marius_cretoiu marius_cretoiu Locuiesc intr-un apartament cu chirie intr-un bloc ANL. Nu exista asociatie de locatari, deoarece proprietar este primaria. Luna trecuta am fost sa intreb ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)
Exista servicii turistice fara cazare? croberta croberta Exista servicii turistice fara cazare ? Daca pe o factura este inscris prestari servicii turistice in perioada....., se intelege ca obligatoriu in aceste ... (vezi toată discuția)