avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Exista servicii turistice fara cazare?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Exista servicii turistice fara cazare?

Exista servicii turistice fara cazare ?
Daca pe o factura este inscris prestari servicii turistice in perioada....., se intelege ca obligatoriu in aceste servicii este inclusa si cazarea ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 8 Noiembrie 2020
In afara de factura aveti mai multe inscrisuri printre care și contractul.
Persoana in cauza nu are contract. S.a cazat (asa sustine) a un motel si acum cere decontarea facturii. Pe chitanta scrie - incasat suma de..., reprezentand cv ff
Daca are factura și chitanta de la hotel ar trebui sa scrie cazare.
Trebuie vazute actele cand se discuta pe acte.
Asta e problema. Factura este eliberata de o firma (un S.R.L) pt motelul respectiv. Nu are atasat niciun document din care sa rezulte ce servicii s-au prestat sau care e numele motelului. (este inscris doar prestari servicii turistice in perioada....)
Sa va trimita un e-mail cu precizarea necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare care nu am gasit raspuns Mihiionutmihai Mihiionutmihai La cadrele M.A.i cu se deconteza comform legi e neclara si spune \"\" se acorda decontarea servicii de cazare ,alimentatie publica etc . Iar la alt articol se ... (vezi toată discuția)
Decontare servicii turistice mapn Botox Botox Bună ziua, unitatea militară unde lucrez nu dorește să-mi deconteze factura pentru serviciile turistice, pe motiv că Vila unde am fost cazat nu este in ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)