avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... modalitati de plata daune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

modalitati de plata daune

In urma unui proces penal am fost obligat sa platesc partii vatamate o suma X de bani.Care este modalitatea de plata?(nu doresc contact direct cu partea vatamata)
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 12:11, 1 Octombrie 2013
Cel mai bine ar fi prin virament bancar, astfel Dvs puteți dovedi cu usurinta efectuarea plătii, doar ca trebuie sa dețineți codul IBAN al beneficiarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelați cu 4.500 de lei de cineva care ne-a dat o factură cu datele unei firme cu care n-are nicio legătură. există soluții de recuperare a banilor? TOTAL FOREST CONSULT SRL TOTAL FOREST CONSULT SRL Bună seara. În primul rând doresc să mulțumesc celor de la avocatnet.ro pt. oportunitatea oferită de a putea primii soluții la întrebările noastre ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere in cont bancar asociatie proprietari cyan cyan Pentru plata intretinerii direct in contul bancar al asociatiei de proprietari este suficient sa fie indicat doar contul IBAn sau trebuie trecut si CUI-ul? (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate, justificare si deducere plati catre persoane fizice prin transfer bancar si alte modalitati CODE21 CODE21 In primul rand, bine v-am gasit! Sper sa gasesc la voi raspunsurile pe care le caut. ca in alta parte nu le-am gasit din pacate. Detin un site prin ... (vezi toată discuția)