avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie - autorizatie strangere donatii pe domeniul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie - autorizatie strangere donatii pe domeniul public

Am o asociatie. Fondurile obtinute sunt folosite pentru tiparirea unei publicatii care se imparte pe strada gratuit.

Voluntarilor care distribuie ziarul li se ofera bani pentru publicatie. Fiecare are la el un chitantier si emite o chitanta pentru donatia primita.

Totusi acest proces -de distributie si primire donatie- se intampla pe strada (parc etc). Am nevoie de o autorizatie speciala in pentru a primi donatia pe domeniul public?

Alte discuții în legătură

Documente necesare infintare ziar local danielbox4 danielbox4 Buna seara. Daca vreau sa infintez un ziar local gratuit / lunar, tiraj 1000 buc, max. 8 pagini distributie gratuita, totul finantat din fonduri ... (vezi toată discuția)
Chitante fara serie si numar andreea.voicu andreea.voicu Buna ziua! Asociatia de proprietari din care fac parte s-a infiintat la inceputul acestui an si primele 2 chitante emise pentru plata intretinerii nu au serie ... (vezi toată discuția)
Emitere chitante gambette gambette Brusc administratorul a renuntat la chitantele tipizate personalizate speciale pt. asoc. de proprietari si emite chitante redactate la PC si printate la ... (vezi toată discuția)