avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN adecvat
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN adecvat

Buna seara,

Ma puteti ajuta va rog frumos? Pt. o firma care are cod caen 4690 si trebuie sa intocmeasca o facture pentru servicii imobiliare, ce trebuie sa fac? Trebuie neaparat sa autorizez un cod caen adecvat sau avand in vedere ca este o situatie unica, o singura facture, pot sa facturez si asa? Exista riscul sa fie retinut venitul? Mentionez ca exista autorizat si cod caen 4619. Pot intocmi facture respective folosind acest cod caen?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen 4690 - facturare SfetcuArabela SfetcuArabela Buna seara, Ma puteti ajuta va rog frumos? Pt. o firma care are cod caen 4690 si trebuie sa intocmeasca o facture pentru servicii imobiliare, ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii mihai.petrescu27 mihai.petrescu27 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot incheia contract de prestari servicii ca si II (cod CAEN 4690 activitate principala si activitati secundare: 4618, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen autorizate pe punctul de lucru Grig23 Grig23 Buna ziua, Detin un srl care activeaza pe codul CAEN 7311 ca si activitate principala si doresc sa deschid un punct de lucru pentru confectionarea de ... (vezi toată discuția)