avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare functionar public

Pana la 31.07.2013 am avut functia de referent asistent, iar odata cu absolvirea studiilor superioare am fost trecut ca inspector asistent, pentru functia de referent am avut un salariu de incadrare 767 lei(inclusiv sporul de vechime), acum am 934 lei(inclusiv sporul de vechime). Este corect noul salariu?! Legea nr.284/2010 prevede o marire de 5%
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 12:38, 4 Octombrie 2013
Legea nr. 284/2010 prevede pastrarea salariului avut anterior daca in urma promovarii in clasa , salariul detinut este mai mic decat salariul noii functii publice.
Anexa nr.I, capitolul I, litera B, reglementari specifice functionarilor publici, art.5, din Legea nr. 284/2010.
Spuneti si gradatia detinuta (spor vechime).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu baza functionar public ankanca ankanca Anterior promovării in clasa din anul 2011, am avut functia de referent specialitate clasa a II a grad profesional superior gradatia 4 corespunzătoare clasei ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa keti keti Referent grad profesional principal,treapta 1, nivel studii medii , gradatia 2, salariul fiind de 741 dupa promovare inspector grad profesional asistent ... (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime la salariati retribuiti cu salariul minim brut pe economie gordius gordius Este calculat corect ? Referent cl.III asistent gr.4 iunie 2010 :741 lei iulie - decembrie 2010 : diminuat cu 25 % = 556 lei se majoreza la 600 ... (vezi toată discuția)