avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnlocuirea cenzorilor cu firma de audit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnlocuirea cenzorilor cu firma de audit

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea ce lege te obliga sa inlocuiesti cenzorii cu o firma de audit? Am inteles ca ar fi oug 109/2011, am citit dar nu gasesc un articol clar care sa ma lamureasca. Multumesc pt raspuns anticipat!

Alte discuții în legătură

Microintreprindere casa de marcat elenadascalescu elenadascalescu Buna ziua, ma ajutati va rog cu urmatoarele doua subiecte: 1. ce registre imi trebuie pentru o microintreprindere infiintata in 2013, neplatitoare de tva 2. ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanță pentru concediu creȘtere copil dexter89abler dexter89abler Rusine sa îmi fie mie ca nu găsesc un articol de lege care sa explice in mod clar dacă in concediul de creștere și îngrijire copil, compania a cărui ... (vezi toată discuția)
O lege care nu are norme de aplicare este in vigoare? mihaela.mihai15 mihaela.mihai15 Sper ca postez intrebarea unde trebuie si sper sa primesc raspuns din partea specialistilor. Concret, lucrurile stau asa: OUG 109/2005 privind transporturile ... (vezi toată discuția)