avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract asociere in participatiune intre doua ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract asociere in participatiune intre doua persoane juridice

Am o societate ce are ca obiect de activitate pariurile sportive. Vreau sa inchei un contract de asociere in participatiune cu o alta persoana juridica ce are ca obiect de activitate jocurile de noroc (aparate), aceasta venind si cu spatiul in care urmeaza a ne desfasura activitatea, dar si cu angajatii. As dori un model de astfel de contract. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Subiect: intrare in vigoare oug si norme metodologice Bogdan Frunza Bogdan Frunza Salutare! Ma omoara OUG 77/2009. Cand intra in vigoare, daca pe net apare in M Of 439/26.06.2009 iar pe hartie apare publicata abia luni, 29.06.2009? daca ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, Mihai1182 Mihai1182 Am o societate cu cod CAEN 9200(jocuri de noroc).Am toate taxele platite la zi.Daca inchei un contract de franciza cu o societate organizatoare de pariuri ... (vezi toată discuția)