avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu pierderea serviciului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu pierderea serviciului

Buna ziua!
La solicitarea mea, mi s-a aprobat mutarea pe perioada nedeterminata pe un post vacant, corespunzator pregatirii. Ulterior obtinerii deciziei de mutare pe post, seful de serviciu a fost ofensat ca mutarea s-a realizat fara acordul lui, iar conducatorul institutiei nu l-a intrebat. Acesta dorea scoaterea postului la concurs, precizandu-mi ca era promis altcuiva si amenintadu-ma ca eu voi disparea din cadrul institutiei si sa-mi gasesc de lucru in alta parte. Ce pot face daca va reusi sa convinga si conducerea institutiei ca la aceasta data nu are nevoie de personal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:22, 6 Octombrie 2013
Am omis sa precizez ca este vorba de o institutie publica.
Nu cred ca are cum sa va dea afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea functionarului public luccia luccia Doresc unele lamuriri. Angajat intr-o institutie publica, referent asistent intr-un anumit birou, subordonata sefului de serviciu. Sef birou ,unde ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva ,posturi blocate Catalina Apetrachioaei Catalina Apetrachioaei pot face o mutare definitiva de pe postul de expert principal 2 pe postul de consilier juridic 2,in prezent vacant, avand indeplinite conditiile de ... (vezi toată discuția)