Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Marijuana Medicinala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Marijuana Medicinala

Salutare,
De acum 2 zile, circula stirea cum ca marijuana a devenit legala pentru scopuri medicale.
"Legile 143 și 339 reglementează folosirea derivaților din marijuana în scop medical (tincturi, rășini sau fragmente vegetale) până acum interdicția acoperea atât posesia, cât și uzul de cannabis în toate formele."
Am rascolit netul si nu am gasit nici-o actualizare din 2013 care sa specifice asa ceva.
Ma poate ajuta cineva cu aceste legi actualizate 2013?


Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:23, 5 Octombrie 2013
Asa cum ati mentionat circula stirea, ca zvon deocamdata.
In orice caz este nevoie de o adaptare legislativa a actelor normative mentionate de dvs. In parlament vor fi cu siguranta discutii aprinse. Nu cred ca guvernul isi poate permite sa adopte prin OUG o astfel de prevedere.
Pana nu apare legea in MO, nu putem vorbi de legalitate.
Legea va nominaliza cu siguranta produsele medicale sub a caror forma se vor regasi canabisul/ marijuana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marijuana pentru uz mdicinal - plantatie eqvagel eqvagel Nu stiu daca am nimerit bine insa as dori sa aflu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei plantatii medicinale de marijuana. (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)
Statut planta mimosa hostilis petronela87 petronela87 Buna ziua! Ma numesc petronela si am nevoie sa comand pe internet 100g radacina pulbere de Mimosa Hostilis, pentru intrebuintarea in cosmetica personala, ca ... (vezi toată discuția)