avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Marijuana pentru uz mdicinal - plantatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Marijuana pentru uz mdicinal - plantatie

Nu stiu daca am nimerit bine insa as dori sa aflu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei plantatii medicinale de marijuana.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:35, 16 Decembrie 2014
In Romania este interzisa o astfel de plantatie.
Legile 143 și 339 reglementează folosirea derivaților din marijuana în scop medical (tincturi, rășini sau fragmente vegetale). Până acum, interdicția acoperea atât posesia, cât și uzul de canabis în toate formele. Momentan, canabisul medicinal nu se găseşte pe rafturile farmaciilor, tot pentru că producătorii nu au trimis nicio cerere la Agenţia Naţională a Medicamentului pentru a fi avizaţi să producă marijuana în scop medicinal. Dacă un producător face acest lucru, peste aproximativ 3 luni, produsul poate fi scos pe piaţă. Atât durează procedura.Asta am citit si nu stiu daca este adevarat.
Ar trebui sa va informati la Inspectoratul general al politiei, Agentia nationala antidrog si la Ministerul sanatatii. Puteti pune toate intrebarile prin e.mail sau pe site-urile celor doua institutii ale statului, pentru a afla mersul obtinerii tuturor autorizatiilor necesare.
Personal, ma indoiesc ca veti obtine aprobarile pentru cultivare. Legislatia amintita de dvs., se refera, dupa parerea mea, la culturi medicinale de canabis, facute de catre institutii ale statului/ institute de cercetare, aflate sub control strict.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marijuana medicinala manolca manolca Salutare, De acum 2 zile, circula stirea cum ca marijuana a devenit legala pentru scopuri medicale. \\"Legile 143 și 339 reglementează folosirea ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)
Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)