avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire din salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire din salariu

mi sa pus poprire pe salariu de la finante ,mai exact de la plata impozitului pe cladire si teren.este posibil sa imi retina toti bani de pe card?este singurul meu venit si am si un copil in intretinere.nu trebuia sa imi opreasca doar 30%?
Trebuie sa vi se retina doar 1/3 din salariu. Se blocheaza contul pentru ca in el pot intra si alte sume de bani. Solicitati bancii sa va elibereze restuld e 2/3, iar daca v-au retinut mai mult de 1/3 din salariu, pentru o singura executare silita le faceti planege penala si bancii si executorului.
Unde trebuie sa faca plangerea (penala) si in ce baza?
multumesc mult pt raspuns
Baza? Abuz in serviciu in dauna intereselor persoanei.Unde, e f usor de identificat competenta . Depinde daca e facuta impotriva executorului sau a functionarului bancar.
astazi am fost la banca,mi-a oprit 33% si mi-a deblocat restul.problema este ca de luna viitoare imi opreste si de la serviciu.acum imi opresc din doua locuri pt aceasi poprire.cum sa rezolv?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o poprire de la ing, insa încasez salariul pe ... alle.pink alle.pink Bună ziua, am o poprire de la ING, insa încasez salariul pe Revolut. Execcutorul a decis împreună cu angajatorul sa mi se oprească lunar din salariu, ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)