Bună ziua, am o poprire de la ING, insa încasez salariul pe Revolut. Execcutorul a decis împreună cu angajatorul sa mi se oprească lunar din salariu, însă mi-au pus popriri si pe carduri. Întrebarea mea este: daca deja angajatorul imi pastreaza separat din bani, pot face ceva sa nu mi se mai blocheze sume de bani si de pe card având in vedere ca oricum angajatorul imi virează salariul fara suma cuvenita către banci ? pentru ca practic îmi oprește si angajatorul suma de bani și mi se oprește diferența rămasă din suma direct din salariul pe care oricum il iau mai putin. Va multumesc.
Nu, pe acest cont primesc doar salariul. De aceea mi se pare ciudat faptul ca mi se blochează suma rămasă de plată deși ar trebui să o păstreze angajatorul următoarea lună când se virează următorul salariu..
Din pacate executorul mi-a spus "informatiile costa bani" atunci cand am cerut sa mi se explice de ce se intampla asta, de asemenea au spus ca ei au trimis documentul care atesta lucrul asta insa cei de la revolut mi-au spus ca nu ii ajuta. Atunci am apelat iar executorul si de aici toata discutia. Ulterior am luat legatura cu banca la care am creditele si popririle, am intrebat ce se poate face daca incasez la ei salariul desi angajatorul deja imi opreste din salariu, mi-au spus ca trebuie sa cer in original adresa de deblocare in care specifica faptul ca se retine din salariu pentru popriri de catre angajator si sa o duc la un office al lor sau ca trebuie executorul sa trimita catre ei acest document.. Practic nu stiu ce sa mai fac pentru a putea debloca la Revolut suma de bani ramasa din prima poprire...
Contestatie la executare in 15 zile de la poprirea sumei in ambele locuri, impreuna cu o intoarcere partiala a executarii, eventual suspendare si suspendare provizorie.
Executorul nu trebuie sa trimita bancii nu-stiu-ce dovezi, trebuie sa trimita adresa de deblocare.
Notificati executorul cu dovada incasarii restului de salariu la banca respectiva, mentionand ca va veti aadresa instantei si Camerei executorilor. Sau discutati cu un avocat sa o faca, raspund mai repede, de regula.
Proprire salar
danuta2002
Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)