Buna seara sambata am cumparat un autoturism de la o persoana dar acesta nu a facut contract de vanzare cumparare pe motiv ca e tarziu nu mai avem unde sa facem acuma si a ramas pe luni , mi-a dat talonul , C.I.V. si cheile iar contractul si chitanta de la taxa de mediu urma sa mi-o dea luni. Acum lam sunat astazi are telefonul inchis toata ziua la avut inchis eu acum ce pot face ? El nu este trecut in actele masinii este doar vechiul proprietar cel care a si inscriso iar in talon la instrainat nu este trecut nici o persoana , acum daca eu vb cu proprietarul trecut in acte sa fac cu el contract vanzare cumparare asumandumi responsabilitatea sa platesc eu impozitul 2010-2013 se poate face asa ceva sau nu ?
Daca semneaza proprietarul din acte ati rezolvat doar ca trebuie pe acel tipizat.
Sa nu va faca insa probleme proprietarul si masina sa fi fost lasata gaj...
In acest caz v-ar cere masina.
am gasit proprietarul din acte sta in brasov in codlea el a zis ca nu poate sa ma ajute dar daca merg la el sa imi faca contract v-c si sa imi dea dovada ca a radiato si ce imi mai trb se poate rezolva problema ?
buna ziua revin cu un update am vorbit cu proprietarul trecut in civ si in talon acum daca merg la brasov sa fac cu el actele de vanzare cumparare si restul de ce mai e nevoie pot inscrie masina , cel care mi-a vandut masina mie si cel care ar fi cumparat-o de la el este cu totu si cu totu alta persoana, persoana care mi-a vandut masina este un prieten cu cel care a cumparat masina de la cel proprietarul din brasov iar acesta care ma pacalit pe mine a mai pacalind alti 4 oameni pana in mine
Radierea masinii
nepotu08
buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)