avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii SRL-D

Buna ziua, am infiintat in iulie 2013 un SRL-D, la infiintare am anuntat OTIMMC despre infiintarea acesteia pentru a ne lua in evidenta.
Pana in prezent nu am avut deloc activitate, singurele chemtuieli le=am avut la infiintare si cu stampila, atat, in rest nimic, a stat firma in stand by, ce trebuie sa fac acum? Ce declaratii trebuie depuse acum la trimestru? Nu am declarat societatea inactiva, doar la infiintare am declarat ca nu voi avea angajati, va fi neplatitoare de TVA.
As dori sa srtiu ce trebuie sa raportez la OTIMMC si cand, si ce declaratii trebuie sa depun.
Multumesc anticipat de ajutor!
Cel mai recent răspuns: anomarairam , utilizator 17:48, 8 Octombrie 2013
Nu ma poate ajuta nimeni?
Multumesc, deci inteleg ca neavand rulaje si angajati trebuie sa depun acum in octombrie declaratia 100. Atat deocamdata, si in ianuarie situatiile financiare anuale.
Am dreptate?
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator ambulant ginatiru ginatiru Buna ziua! As vrea sa incep sa vand diferite produse alimentare (biscuiti, cornuri, etc) deja ambalate, in piete, ca vanzator ambulant, fara stand. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate sau bilant? carmenbn carmenbn Un SRL infiintat in 02.2012 are facturi de la ONRC,a achizitionat stampila,registre,a depus declaratiile 100 in 03,06,09.2012.La 31.12.2012 depune declaratie ... (vezi toată discuția)