avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - cod CAEN si impozitare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - cod CAEN si impozitare?

Buna ziua,

doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala cu codul 552. Intrebarea mea este, daca mai pot sa adaug si alte coduri caen si daca se modifica impozitarea in functie de coduri multiple?
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 09:30, 12 Octombrie 2013
Puteti avea un domeniu de activitate principal si alte domenii de activitate secundare.
Impozitarea nu are legatura cu numarul de domenii de activitate inscrise in certificatul constatator, ci cu nivelul venitului net pe care il realizati dvs. in decursul unui an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen intreprindere familiala: sunt permise mai multe coduri? CASIA46 CASIA46 Buna ziua, As dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate functiona pe mai multe coduri CAEN ( prestari servicii catre populatie , comert ...) (vezi toată discuția)
Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Adaugare inca un cod caen i.i. klaus_io klaus_io Salut! Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711 si de curand am terminat facultatea de constructii...as putea sa mai adaug inca un cod caen, ... (vezi toată discuția)