avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie schimb valutar in registru de banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie schimb valutar in registru de banca

in ce cont se inregistreaza in jurnalul de banca de pe extrasul de cont un ordin de schimb valutar in lei(asa zisa licitatie valutara) in urma achizitionarii unui autovehicul ?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 20:34, 7 Octombrie 2013
Buna seara,

Daca schimbul valutar este evidentiat intre contul in lei si cel in valuta, tranzactia se inregistreaza prin intermediul contului 581 Viramente interne.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer valuta dragalina2006 dragalina2006 am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)
Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Inreg.reg casa zeitaveronik zeitaveronik cine ma poate ajuta si pe mine intr-o problema.... e vorba despre niste inregistrari in reg de casa. s-a scos din contul de la banca 114 euro,pe urma dif de ... (vezi toată discuția)