avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abuz (adoptie - caut avocat)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abuz (adoptie - caut avocat)

Buna ziua tuturor ,

O sa trec direct la subiect ,este vorba de o "ruda de a mea" .. Luiza.Este adoptata iar mama ei vitrega practic ... incalca tot ce a semnat acum 17 ani (Luiza este minora) ,isi bate joc de ea ,o BATE ,o pune sa plece din casa ei ,o jigneste mereu la orice pas cu orice ocazie ... etc.Cred ca am zis destul incat sa va dati seama ce fel de caz este si cum trebuie tratat acesta.

As dori sa stiu daca Luiza ("fiica" acesteia) o poate trage la raspundere in fata judecatorului cu dovezi concrete care dovedeste tot ce am mentionat mai sus si ce ar putea obtine din toata situatia asta ... pentru ca nu va ramane cu nimic din 17 ani ,doar cu un gust amar si multa tristete ... ma refer la faptul sa ii fie platita o suma de bani ... sau altceva.
Cat va dura aceasta actiune a noastra (am mentionat,caut avocat!)
Astept un raspuns cat mai aproape de adevar si cat mai repede posibil pentru ca ASA CEVA NU MAI POATE DURA SI INDURA.

Multa stima.
La 17 ani nu are capacitate de exercitiu decat prin reprezentant legal, incercati sprijinul Protectiei Copilului.
Sesizati Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, se poate sesiza si politia pentru infractiunea de rele tratamente aplicate minorului, loviri sau alte violente, sau alta infractiune in functie de consecinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare juridica! help! Freya89 Freya89 Urmeaza examenul de absolvire si doua spete imi cam dau bataie de cap. Este cineva binevoitor sa incerce sa ma ajute daca le postez pe forum? Incadrarea ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutați, am 17 ani jumate si vreau sa plec de acasa!!!! Andreean097 Andreean097 Ma numesc Andreea si am 17 ani si 7 luni, va rog sa ma ajuți, nu mai pot sa îndur nimic, mai mereu mama mea se poarta cu mine foarte urat, ma jicneste, ma ... (vezi toată discuția)
Mama minor cu cpoli de 1 an!! corinuta corinuta As dori sa aflu daca mama minora(17 ani) poate sa solicite incredintarea copilului ei in varsta de 1 an. Parintii fetei de 17 ani au probleme pshihice si nu o ... (vezi toată discuția)