avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont care este PFA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont care este PFA

Buna ziua. Sunt intr-o situatie foarte urata. In anul 2007 am facut un imprumut de 4700 euro la o banca si din anul 2011 am fost in situatia ca nu am mai putut plati. Intre timp eu am inceput colaborarea cu o companie internationala iar pentru a-mi lua veniturile a trebuit sa imi fac un PFA. Azi am fost la banca unde am contul si m-au anuntat ca am poprire pe conturi si ca toata suma de bani se redirectioneaza in conturile biroului executorului judecatoresc. Ce sa fac in aceasta situatie? Contul este pe firma( PFA) si alea sunt singurele mele venituri. Am familie si copil in intretinere si de acolo traim cu totii. Va rog ajutati-ma

Alte discuții în legătură

Cum obțin desfășurătorul plăților mele spre executor c0drina c0drina Bună. Am vrut să împrumut 2500 de euro de la bancă, în 2015. Tipa de acolo mi-a spus că nu îmi poate aproba 2500 din prima, dar îmi poate face un ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita lise lise Buna ziua .un craciun fericit tuturor.In anul 2008 am facut un credit la banca sotia fiind girant si timp de2 ani am fost cu plata la zi. In 2010 am pierdut ... (vezi toată discuția)