emil6702 
	    	Utilizator

emil6702 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

grandanat 
	    	Utilizator

grandanat 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

jordella	                   

Buna ziua,
 Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
	                    jordella	                   

Buna ziua,
 Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)

damxie	                   

Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament  care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
	                    damxie	                   

Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament  care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)

ContSters189595	                   

diferenta de temperatura dintr tur si retur este de peste 9 grade . este normal acest lucru? 
administratora afirma ca aceasta diferenta influenteaza  ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters189595	                   

diferenta de temperatura dintr tur si retur este de peste 9 grade . este normal acest lucru? 
administratora afirma ca aceasta diferenta influenteaza  ... (vezi toată discuția)