avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Somatie plata nereala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Somatie plata nereala

Ne trezim cu un contract fals de furnizare servicii,Vodafone ,pe soc noastra.Facem N mailuri,cereri de verificare,apelam la opc,in final si la Politie.Faptasul,culmea,este in baza lor de date,este interogat,recunoaste falsul...Vodafone nimic,nu ii intereseaza rugamintile noastre repetate de efectuare a unor verificari...ne factureaza timp de cateva luni o suma de 20 ron,apoi brusc apare o factura de Cca 68000 lei,nu se stie ce inseamna suma,nu reiese din factura,logic,o fi vreo reziliere anticipata? In fine,dupa factura apare si somatia de plata cu evidentierea cheltuielolor de judecata care urmeaza in cazul neachitarii facturii.Opc nu ne a dat nici pana axi un raspuns... Nu mi se pare normal dar se pare ca asa ne apara interesele,Ce e de facut? nu am de ales si trebuie sa dau Vdf in judecata acum?.. Asta e? Va rog sfat

Alte discuții în legătură

Deconectare servicii televiziune avyinlove avyinlove Buna ziua, va rog sa ma lamuriti ce inseamna deconectarea unui serviciu conform articolului 3.11 a contractului \\" neplata serviciilor pana la 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Echipament predat!! dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!??? julius.jr julius.jr Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa ... (vezi toată discuția)
Daune interese leasing liviusss liviusss Am o mare problema. Am avut o masina luata in leasing, dar anul trecut, din cauza problemelor financiare, am dus masina inapoi, s\'a reziliat contractul si ... (vezi toată discuția)