avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit o citatie de la DIICOT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit o citatie de la DIICOT

Am primit o citatie de la diicot neamt pentru maine, si am primit-o in dupa-amiaza aceasta, iar eu stau un iasi.va rog sa imi spuneti ce semnifica faptul ca la "in calitate de" nu mentioneaza nimic, si nici nu e o linie trasa.eu nu am cum sa merg maine, trebuie sa merg l birou.ce inseamna toate astea, ce repercursiuni sunt?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:39, 13 Octombrie 2013
Daca e de la DIICOT si nu e o gluma proasta, daca nu va prezentati va pot salta mascatii. Cautati repede un avocat.
de ce nu au scris in calitate de ce ma cheama?l-a chemat si pe fratele meu si la el au tras linie la "in calitate de"
ma poti ajuta cu un raspuns
nu patiti nimic.citatia nu e legal emisa.
Termenul fiind foarte scurt va vor mai cita.

Nu scrie calitatea deoarece asteapta sa va audieze si de abia apoi vor vedea ei ce calitate veti dobandi.
Este recomandabil sa mergeti cu avocat deoarece nu se stie ce se poate intampla acolo.
Se poate ajunge si la retinere de 24 de ore si la arestare preventiva.
Este bine ca avocatul sa anunte ca nu va puteti prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fie avocatul prezent? theo_i theo_i Buna ziua. Cumva in cazul unui denunt, efectuat de un inculpat (arestat preventiv), trebuie sa fie si avocatul acestuia prezent? Va multumesc (vezi toată discuția)
Citatie diicot beghean beghean Buna,ieri am primit o citatie de la DIICOT in care ma cheama pe data de 20 in calitate de invinuit (art7. 39/2003 ...). Este grav? oare de ce ma cheama. Sa-mi ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)