avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum imi pot castiga copiii prin instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum imi pot castiga copiii prin instanta daca sotul nu m-a lasat sa-i iau cand am parasit domiciliul?

Sunt mama a doua fete cea mare 15 ani si cea mica 11ani.in urma certurilor m-am hotarat pentru a parasi domiciliul dar fara fete din cauza amenintarilor lui.cum as putea prin instanta sa m-i le castig daca el nu este de acord plus ca m-a ameninta ca m-ai bine ma omoara pe mine decat sa iau fetele.eu muncesc cu carte de munca iar el are o firma dar nu scoate profit .nu avem nici unul propietatea noastra .noi am stat 17 ani in casa parintilor lui doar cu mama lui .iar eu pot sa stau in casa parintilor meiacum.astept raspuns.va multumesc!
Parerea mea: intoarceti-va!
2 zile, o saptamana... nu stiu. Apoi cereti ordin de protectie, faceti un plan...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului al unui minor bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Buna ziua, sotul meu are o fata de 12 ani, care acuma locuieste cu mama ei, dar noi am vrea sa luam la noi. Mama fetitei ese casatorita cu un barbat care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma aflu într o situație foarte delicata. am doua ... Crisstina1234 Crisstina1234 Bună ziua! Ma aflu într o situație foarte delicata. Am doua fetite, 3 luni și cealaltă 4 ani. Nu sunt căsătorită cu tatăl copiilor. De ceva timp nu ne ... (vezi toată discuția)
Rejudecare incredintare minor in noul cod ContSters284525 ContSters284525 ce tip de actiune se face ptr. reincredintarea minorului de la mama catre tata, a fost facut divortul in 2007, dar mama traieste impreuna cu noul partener in ... (vezi toată discuția)