avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea din concediu crestere copil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati!
Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor de TVA.Vreau sa stiu daca beneficiez de program de lucru redus pana la varsta copilului de 2 ani si de acea indemnizatie de 500 lei asa cum se spunea.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stefaste , utilizator 12:44, 12 Octombrie 2013
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 1 an si ati reluat activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. - Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
- Daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar dupa ce copilul implineste 1 an.

3. Programul redus se acorda numai pentru alaptarea copilului pana la varsta de 1 an.
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie saladealivia saladealivia eu am optat pentru indemnizatia pe 2 ani,copilul are 5 luni eu luna viitoare vreau sa ma duc la lucru(ma primesc inapoi oricand) daca imi inaintez dosarul de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc florian-florian florian-florian se poate intrerupe concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)