avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Buna, am incheiat un contract in data de 18 sept 2013 prin telefon in valoare de 7 euro cu Tva inclus, contract incheiat pe o perioada de 6 luni fara nici o achizitie.Mi s-a comunicat ca mi se va trimite o copie a contractului prin mail,insa care nu s-a trimis nici in prezent.Abonamentul care a intrat in viguare este de 8,68 Euro TVA inclus,nu 7 Euro cu Tva inclus asa cum ne-am inteles prin telefon! Am incercecat sa reziliez contractul azi , dar mi s-a comunicat ca am la dispozitie 14 zile de la data incheierii, insa eu nu am primit nimic pe mail.De precizat : exista inregistrari ale convorbirilor si de atunci si de acum!
Am incercat sa reziliez contractul dar nu ma lasa , mi-au spus sa depun o sesizare la orice punct Orange !
Se poate sa reziliez contactul conf legii :
Legea 161/2010 pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori

Multumesc

Cel mai recent răspuns: dia_cj2005 , utilizator 07:54, 10 Noiembrie 2013
Buna..vreau sa va transmit ca .am trimis la Orange o denuntare unilaterala a contractelor /abonamentelor...si binenteles ca am primit raspuns ca va trebui sa platim ceva daune...asa ca am mers mai departe si am inaintat o sesizare la Protectia consumatorului! Revin cu amanunte!
Multumesc
Si cei de la protectia consumatorilor vor zice la fel pt ca asa zice si legea.
"Art. 84
Dreptul consumatorului la denuntarea sau rezilierea contractului nu poate fi Anulat sau restrans de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept.
Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale."
Buna, revin cu detalii noi..:d
Am fost sunati de catre cei de la Orange...si am rezolvat!! am trecut pe prepay,ne-am putut pastra numerele(pe care ei ne-au transmis prin raspunsul lor ca nu le mai putem tine),si nu am fost pusi la plata unor despagubiri!! deci totul s-a terminat cu bine, asa cum trebuia delatfel!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu societate telefonie... raceudan raceudan Am incheiat contract cu Romtelecom pt telefonie, internet si tv cu clauza ca daca reziliez contractul in mai putin de 2 ani platesc daune mari. Cum pot evita ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange andreyc1986 andreyc1986 buna ziua. am un abonament orange si mai am o perioada contractuala de 5 luni. ma intereseaza daca pot sa renunt la abonament pana la expirarea contractului , ... (vezi toată discuția)