Daca am incheiat un contract cu o agentie imobiliara, in virtutea caruia apartamentul pe care mi l-au prezentat am voie sa-l cumpar doar prin intermediul acestei agentii (platindu-le comisionul aferent), clauzele contractului o privesc si pe fiica mea de 14 ani? Adica se poate achizitiona acest apartament pe numele fiicei mele de 14 ani direct de la proprietar, fara ca agentia sa poata avea castig de cauza la un eventual proces?
Va multumesc.
Nu am achitat comisionul, pentru ca deocamdata doar am vazut cateva apartamente. Problema a aparut cand, la completarea actelor agentiei, am constatat ca au comisionul de 2 ori mai mare decat alte agentii, iar eu deja acceptasem sa vad cu ei apartamentul care mi-ar fi convenit ca raport calitate/pret - comisionul ii crestea pretul cu vreo 500 euro fata de alte agentii (nu mai vorbesc de cumpararea direct de la proprietar), altfel nu m-as fi dus cu gandul la varianta de ma sus.
Va multumesc pentru raspuns!
Intermediere
geogeorge
poate o agentie sa impuna printr-un contract de intermediere vanzatorului sa nu vanda apartamentul unei persoane neprezentate de agentie??mai ales,atat timp ... (vezi toată discuția)