avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu in urma reincadrarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu in urma reincadrarii

Buna ziua,
Unitatea bugetara la care am lucrat pana in prezenta a fost preluata prin absorbtie de o alta unitate bugetara din alt judet.Am fost reincadrat, printr-o decizie, la acelasi compartiment, dar in subordinea noii structuri, pe aceeeasi functie.In decizie se specifica si noul salariul care este mult mai mic desi eu am fost incadrat in acelasi compartiment anterior emiterii decizie.
Aceasta decizie implica totodata si mutarea mea la peste 200 km de resedinta actuala.
Cum pot face ca sa beneficiez in continuare de salariul anterior emiterii deciziei avand in vedere ca in continuare efectuez aceeasi activitate?
Pot cere conform legii functionarilor publici si drepturile cuvenite cu ocazia mutarii? Practic, este o mutare definitiva, care conform legii, se face cu acordul functionarilor publici.

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva a functionarului public in cadrul altui compartiment adinutza.2008 adinutza.2008 Cum procedez in cazul mutarii definitive a unui functionar public, in cadrul unui alt compartiment din aceeasi unitate? Este necesar avizul ANFP-ului? (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca la functionarii publici din dsp-uri suriuta suriuta 1.dupa ce criterii un functionar public poate fi mutat dintr-un compartiment in altul si care sunt criteriile de departajare intre angajati? 2.asistentii ... (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani simonabucur simonabucur As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ... (vezi toată discuția)