avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor - sanctiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor - sanctiune

Buna seara,

Am dat pe cineva in judecata pt ca nu mi a restituit un o suma de bani, in urma unui contract facut in prezenta martorilor,cel pe care l-am dat in judecata este la inchisoare, pe cand trebuia sa ne judecam, am primit o hartie de la judecatorie ca trebuie sa platesc o sanctiune este o suma de aproape 100 euro, iar suma care trebuie sa o recuperez de la respectivul este de 1500 lei, ma lamuriti va rog de ce sunt sanctionata?

Alte discuții în legătură

Refuz de restituire imprumut - cauza penala sau civila Rondolfini Rondolfini Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in urmatoarea problema : acum aproape 2 ani, am vandut un apartament in Bucuresti. Afland de la mine ca urmeaza ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare platita in octombrie 2007 florentincristea florentincristea salut, in urma cu 3 ani am inmatriculat masina personala platind taxa de prima inmatriculare aproximativ 1700 euro. in urma cu putin timp am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta in baza unui imprumut prin act de mana neautentificat robert_p_1979 robert_p_1979 Am dat cu imprumut 1500 EURO, dar am facut decat un contract de imprumut fara martori, dar semnat, datat , completat unele rubrici chiar de debitor… ... (vezi toată discuția)