avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand pot afla cine si cum a reclamat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand pot afla cine si cum a reclamat?

La o societate s-a facut o perchezitie,control pentru delapidare. Administratorul societatii nu a facut acest lucru, deci probabil ca un "prieten" a vrut sa-l faca de rusine.Acum probabil ca este faza de cercetare.Vom vedea daca procurorul va da NUP pentru ca este sigur ca asa va fi deoarece este clar ca este o informatie falsa. Administratorul vrea sa afle (in mod legal) cine ii vrea raul. Se poate acest lucru. Cum ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:53, 9 August 2014
offff, scuze! Deci sa-nteleg ca nu se va putea afla niciodata numele mincinosului, procesomanului? Acest nume il poti afla doar intr-un eventual proces? Spuneti-mi si mie, va rog, in ce lege pot sa ma uit si sa citesc ca nu se poate divulga numele denuntatorului daca el este un mincinos?
Daca se intrunesc conditiile pentru denunt calomnios, veti afla cu siguranta. Dar, important este ca nu sunteti vinovat.
Plangerea penala va trebui sa o faceti dumneavoastra.
pai, tocmai asta vreau sa stiu cum vom afla, cine ne va spune?Se va vedea in dosar sau nu? Si daca nu, ce lege ii interzice procurorului sa-i divulge numele?Este asa de secret? Nu cer alt raspuns decat sa-mi ziceti cum pot afla legal, legea, ce articol? Ca daca legea nu-mi da voie sa aflu, asta e.... dar sa stiu care-i legea. Nu pot afla, nu pot si atunci sa faca reclamatii toti procesomanii, toti cei care stau cu burta-n sus la soare si se uita in gradina celui care munceste corect, legal, care nu are sambete si duminici pentru supravietuire, nu pt. imbogatire, ca n-ai cum sa te imbogatesti in tara asta muncind cinstit.dar care trebuie sa faca infarct cand vine sa i se faca perchezitie, sa i se sperie copiii,sa-i fie rusine de vecini ca a venit politia la usa lui numai pt. ca un ins vrea sa-si bata joc, ca n-are ce face.
dorel13 a scris:

pai, tocmai asta vreau sa stiu cum vom afla, cine ne va spune?Se va vedea in dosar sau nu? Si daca nu, ce lege ii interzice procurorului sa-i divulge numele?Este asa de secret? Nu cer alt raspuns decat sa-mi ziceti cum pot afla legal, legea, ce articol? Ca daca legea nu-mi da voie sa aflu, asta e.... dar sa stiu care-i legea. Nu pot afla, nu pot si atunci sa faca reclamatii toti procesomanii, toti cei care stau cu burta-n sus la soare si se uita in gradina celui care munceste corect, legal, care nu are sambete si duminici pentru supravietuire, nu pt. imbogatire, ca n-ai cum sa te imbogatesti in tara asta muncind cinstit.dar care trebuie sa faca infarct cand vine sa i se faca perchezitie, sa i se sperie copiii,sa-i fie rusine de vecini ca a venit politia la usa lui numai pt. ca un ins vrea sa-si bata joc, ca n-are ce face.

Deci, domnilor utlizatori, daca nu puteti da un sfat UTIL e mai inteligent sa nu il mai dati. Nu doar de dragu de a scrie.... Domnul avocat Gabriel Klein ne spune "Daca se dovedeste ca a fost denunt calomnios, se poate intoarce impotriva denuntatorului formuland plangere penala si indicand doar datele pe care le are.
restul tine de organele de C.P.
Mai mult nu poate face.

Si atunci intreb eu: Impotriva CUI se va indrepta plangerea penala? Cum se va dovedi ca a fost denunt calomnios daca nu, aducandu-l pe cel CARE A DENUNTAT de fatza cu Paratul??? Parca asa zic ca ar trebui sa decurga un proces in conditiile legii. Dar noi nu avem un DENUNTATOR , dar facem controale la sesizari anonime. Cred ca LEGAL SI DE DREPT trebuia cercetata DENUNTAREA inainte de a se elibera mandat de perchezitie. Dar inca o data, se dovedeste "iluminarea " justitiei romanez.La noi , in general se cauta UN VINOVAT, si nu VINOVATUL.

2. Chiar asa , de ce un secret, denuntatorul?? Zic ca e ILEGAL sa eliberezi mandat in lipsa unei seiszari ferme, in care sisizatorul ca sa zic asa, si-a declarat ideintitatea( vezi ca nuci salvarea nu prea vine daca faci pe secretosul cand vine vorba de Cine a sunat) .

3. Se pot trimite SMS uri anonime de pe net. Va dati seama ce inseamna asta? Ca pot sa trimit intr-o singura zi , nu sute, ci chiar mii de sms uri anonime, sub forma de reclamatii.Eeeeee la asta v-ati gandit???

4. ce scrie pe mandatul de perchezitie? MOTIVUL. Daca as fi acel administrator as da TOATA JUSTITIA in judecata. Pai daca am 3 amici pusi pe farse, inseamna ca mascatii or sa imi sparga usa , saptamana de saptamana nu-i asa??? Pffffffffff ... varza!!!!!!

Alte discuții în legătură

Denunt anonim? alinaaa alinaaa :training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios papy2oo6 papy2oo6 De curand am o problema serioasa la serviciu si mai exact banuiesc un coleg ca, dorind sa faca rau unui alt coleg, probabil si mie totodata, a mers la organele ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?????????? sefultau sefultau Buna Seara! voi invepe prin a spune ce s-a intamplat cineva a facut un denunt la DNA prin care acuza cateva persoane despre taierea ilegala a masei lemnoase ... (vezi toată discuția)