avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua....acum 20 de ani a murit bunicul...ulterior tata a cedat partea sa in favoarea sorei sale, ramand mostenitoare la casa mama si sora tatalui...dupa 10 ani a murit si tata si acum 2 ani ani a murit si bunica...problema e urmatoarea...eu si sora mea dupa moartea tatalui nu am mai pastrat legatura cu rudele sale, respectiv matusa si bunica noastra, iar acum la doi ani dupa moartea bunicii ne a cautat ca cica avem dreptul la mostenire dupa nu stiu ce pamant de la tara de a bunicii ca urmasi a tatalui nostru...am fost am semnat ca acceptam succesiunea dupa bunica paterna conform cu deciziile notarului sau ceva de genul....intrebarea e: dupa ce a murit bunica e posibil ca eu si sora mea impreuna cu matusa sa fi ramas mostenitoare dupa bunica? si chestia cu pamantul de la tara sa fie doar de acoperire si sa incerce sa ne scoata de la casa?....sau ar fi putut bunica sa ii cedeze cat a fost in viata partea ei matusii fara acordul nostru? va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
roxanyca87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:32, 17 Octombrie 2013
Mergeti la notarul care a consemnta declaratiile dvs. solicitati toate actele care au stat la baza deschiderii succesiunii si lamuriti problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Mostenire florin_cosmin florin_cosmin Buna ziua, in urma cu mai mult de 30 de ani bunicul meu a murit ramanand de la el doar un titlu de proprietate. Mostenitori ar fi fost doar tatal meu si sora ... (vezi toată discuția)
Va implor...un raspuns..(am pirdut dreptul de a succede?) ionut2006 ionut2006 tatal meu a murit acum 5 ani.Eu nu am facut succesiunea pentru ca nu am stiut de asa ceva. El a mostenit jumatate de garsoniera de pe urma mamai sale,cealalta ... (vezi toată discuția)