buna ziua, as dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. pentru locul in care locuiescse plateste doar apa rece deoarece administratia nu este de acord cu femeie de serviciu, gunoi si alte treburi. s-a afisat intretinerea (doar apa rece ) pe luna august) . in afara faptului ca mi s-au bagat abuziv 2 persoane in plus la intretinere (in loc de 3 cat suntem) am 5 persoane, apa a venit 5 MILIOANE.deci 1 milion (100 lei) /persoana. noi vecinii vrem sa ne bagam apometre dar administratia nu este de acord si spune ca nu le ia in considerare. as dori sa imi spuneti daca avem voie sa montam apometre si daca ei au voie sa nu le ia in considerare. multumesc mult :)
Cum s-a mai spus, dvs. proprietarii trebuie sa hotarati montarea de apometre pe instalatia interioara, dar nu asa, 3-4 proprietari DA si celalti NU, pentru ca „discutiile” intre dvs., propritariivor fi si mai mari. Sigur ca daca vreti se poate; adica fiecare proprietar isi procura apometrul si cand le aveti toti, in 1-2 zile acestea se monteaza de catre o firma specializata.
Ei, cum aceasta este hotararea luata in AG, consumurile vor fi recunoscute, urmand ca tot cu aceasta ocazie com. ex. sa procedeze la intocmirea unui Regulament de lecturare si repartizare pe apartamente a diferentelor care vor apare intre consumul facturat si consumul rezultat prin lecturare. trebuie sa mai urmariti discutiile de pe forum cu privire la aceasta chestiune.
Cu „bagatul” de persoane in plus pe lista de plata este alta problema pe care trebuie sa o contestati in scris la asociatie. Trebuie sa fie ceva daca administratorul a pus 5 persoane in loc de 3, insa asa cum am zis, faceti contestatie in primele 10 zile de la afisarea listei de plata, iar conducerea asociatiei trebuie sa va raspunda in maximum 7 zile.
In adunarea generala se poate lua hotararea ca asociatia de proprietari sa ia in evidenta apometrele repartitoare de costuri din apartamente.Se poate deasemeni face o lista cu o majoritate care au hotarat pe baza de semnatura ca sunt de acord ca asociatia sa ia in evidenta acele aparate.Lista se preda la presedinte, iar in sedinta de comitet se hotaraste cum trebuie facuta treaba mai departe.
Nu are nici o importanta daca exista unul sau mai multi proprietari contorizati.
Montare apometre
annesis
Buna ziua,
La noi in bloc nu sunt montate apometre si consumul este pe nr de persoane, ceea ce ma dezavantajeaza.
Cum pot face ca sa montez apometre si sa ... (vezi toată discuția)