avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Diferenta anuala de impozit de regularizat
Discuție deschisă în Executare silită

Diferenta anuala de impozit de regularizat

Buna seara,

Tocmai am trimit un titlu de executare in care sunt mentionate restante de plata ca si Diferenta impozit de regularizat pentru perioada 2009-2013. Este posibil sa fie un calcul correct, pentru ca din cunostintele mele in ultimii ani impozitul este calculat, retinut si virat de catre angajator.

cu stima,
Camelia Stefan
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:49, 15 Octombrie 2013
Despre ce impozit e vorba? Impozit pe veniturile din salarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite greek_do greek_do Va rog precizati-mi cu ce procent se calculeaza impozitul pentru ca am venituri din doua surse, un salariu de bugetar la care se opreste 16%, si un venit din ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu si somatie anaf vandarel vandarel Am primit prin posta titlu executoriu si somatie ANAF emise in 08.02.2014 pentru diferente de impozit anual de regularizare. Documentul mentionat in titlu ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)