avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROCES CU BANCA- clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROCES CU BANCA- clauze abuzive

Buna ziua. am doua credite de consum si anume, unul la pireus bank si unul la o cooperativa de credit . vreau sa dau si banca in judecata si cooperativa de credit pentru comision administrare connt si eventuale dobanzi prea mari.....CUM PROCEDEZ? nu am posibilitate de a-mi angaja un avocat, deci am toata increderea ca ma ve-ti ajuta dumneavoastra...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 11:42, 18 Octombrie 2013
Unii asteapta in tacere!!, nu ca dvs care ati intrebat pana acum de 4 ori daca va mai raspunde cineva, aveti rabdare.
V-a dat d-nul consilier un numar de lege, ati cautat-o , ati citit-o ? ati citit contractul inceheiat cu banca ?
Pana la instanta, v-ati plans la protectia consumatorului ? daca aveti un raspuns pozitiv de la ei, puteati spera si la o hot favorabila de la instanta.
Cititi si materialul asta, sa stiti la ce judecatorie depuneti plangerea.
[ link extern ]
nu am citit legea, aveti dreptate, multumesc de raspuns, nu stiam ca trebuie si la protectia consumatorului,am sa incerc sa va urmez sfatul ...multumesc frumos
Buna ziua. am doua credite de consum si anume, unul la pireus bank si unul la o cooperativa de credit . vreau sa dau si banca in judecata si cooperativa de credit pentru comision administrare connt si eventuale dobanzi prea mari.....CUM PROCEDEZ? nu am posibilitate de a-mi angaja un avocat, deci am toata increderea ca ma ve-ti ajuta dumneavoastra...va multumesc

Domnule RUSU43 :
Noi nu ajutam decat cu informatii . Doar nu credeti ca va vom :
- intocmi plangerea
- reprezenta in instanta ...
- etc...
Ati intrebat , citez "CUM PROCEDEZ " , iar eu v-am raspuns. Asa cum v-a sugerat si moderatorul , puneti mana pe carte si "mintea la contributie" , deschideti singur actiunea , motivati-o , gasiti modele cate vreti pe GOOGLE , si nu platiti nimic sau aproape nimic... fiindca v-am indicat calea legala de scutire a taxei . Dar de... fara suparare ... chiar mura-n gura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva pentru achizitii intracomunitare katydobre katydobre Daca o firma din Ungaria refuza sa faca factura fara TVA pentru o firma din Romania, cum recuperam TVA-ul? Se cumpara materii prime pentru productie. Sau cum ... (vezi toată discuția)
Stimati justitiabili mai existati?? cred ca nu!!!! BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN am pus o intrebare in acest forum dar nu am primit decat un raspunsX-( cati avocati au acces pe acest site????:(, si ci ca vrem sa patineze si la noi ceva, ce ... (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)