avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social srl (acordul unui vecin)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social srl (acordul unui vecin)

Buna seara.
Vreau sa infiintez o s.r.l. cu sediul in apartamentul meu. Problema este ca nu pot obtine acceptul unuia ditre cei 4 vecini directi. Mentionez ca in bloc deja functioneaza o firma de cativa ani. Cum as putea rezolva aceasta situatie ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 19:14, 8 Ianuarie 2013
Daca un vecin este plecat in Italia sau nu este prezent la domiciliu, poti lua semnatura de la un alt vecin.
Sau poti folosi doar semnaturile pe care le ai.

Alberto Kurtyan
dar daca unul din apt isi schimba proprietarul dupa infiintarea firmei?
Noul propietar are libertatea sa aleaga sau nu sa cumpere apartamentul stiind ca este in vecinatate cu sediul unei societati. Acceptarea sau nu a unei situatii de fapt existent.

Acordul locatarilor invecinati este ceruta de catre Registrul Comertului doar la infiintarea unitatii sau ulterior la deschiderea unui punct de lucru.
Noul proprietar este in cunostinta de cauza de existenta unitatii dumneavoastra in momentul cumpararii apartamentului, binenteles daca aceasta si desfasoara activitate la sediu respectiv, daca nu desfasoara cu atat mai mult nu-l deranjeaza, chiar daca nu stie ca o firma are sediu la adresa respectiva
Se poate un raspuns referitor si la cealalta intrebare a lui ramiha va rog?

ramiha a scris:

As mai pune o intrebare pe aceeasi tema: Daca se reuseste deschiderea firmei fara acordul unuia dintre vecini, dar cu acordul asociatiei, acest vecin care nu si-a dat acordul nu poate da firma in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor cu pereti comuni - vecini indisponibili trica_t trica_t Am obtinut 3 semnaturi de la 3 vecini cu pereti comuni (pentru dovada sediului la infiintarea unei asociatii). Pe al 4 lea vecin nu il pot gasi, iar la ... (vezi toată discuția)
Probleme infiintare srl Novijurist Novijurist Mi-am infiintat un SRL la etajul 1 al unui bloc. Problema este ca mi-au iesit actele de la orc cu privire infiintarea sa dar mi-au trecut fara accesul ... (vezi toată discuția)