avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apararea unui drept real neintabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apararea unui drept real neintabulat

Bunza ziua,

Se pune urmatoarea problema:

A se judeca cu B pentru un imobil. Nu inregistreaza procesul in cartea funciara. A castiga procesul, dar in timpul procesului, B garantase in imprumut cu imobilul si este executat silit pentru acel imobil in favoarea unui tert, anume C.

C obtine imobilul la licitatie publica si isi intabuleaza dreptul asupra imobilului primul.

Cum se poate apara A fata de C?

Mentionez ca A este si a fost intotdeauna posesor al imobilului..

Cum se poate apara fata de C? ....respectiv in cazul in care acesta revendica imobilul sau isi cere drepturile asupra lui?

Multumesc

Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
serbanmoga, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de ipoteca lauramo lauramo Buna ziua! Sotul vinde in anul 2008, fara consimtamantul sotiei un imobil bun comun, dar inscris in cartea funciara doar. pe numele sau. Cumparatorul, ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager Greeneyes01 Greeneyes01 Buna, Am cumparat la licitatie nuda proprietate al unui apartament in anul 2012. In 2003 a fost vandut si intabulat cu un contract de mana. Nu exista ... (vezi toată discuția)