avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizarea banilor din casierie in scopuri personale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizarea banilor din casierie in scopuri personale

Am o firma cu activitate, prestari de servicii mai precis codul Caen 6311.
Pana acum platile de la clienti au intrat in 5121(Contul de la banca)
As dorii sa pot folosii in cantitati mici banii din firma in scopuri proprii.

Cum pot si de ce am nevoie pentru a muta banii din Conturile la banci in Casa in lei?
In cazul unui control se pot pune toti banii la loc.Deci nu este vreo problema de ilegalitate(Nu prea mare)
Am nevoie de casa de marcat?
Trebuie scos raport in fiecare zi?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:58, 16 Octombrie 2013
Aveti nevoie de un cont intermediar 581 viramente interne, cand ridicati banii de la banca, dupa care ii treceti la casa. Daca aveti profit, nimeni nu o sa va intrebe ce ati facut cu banii, daca suma retrasa nu depaseste dividendul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Plafon casa AdrianaRistache AdrianaRistache Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine: am intampinat urmatoarea situatie: am primit o factura de la un furnizor in valoare de 8000 ron , administratorul ... (vezi toată discuția)
Achitare facturi prin card bancar adriana_ramona adriana_ramona Daca se achita facturi prin cardul bancar aferent contului curent al firmei cum este corect a se inregistra : 581=5121, 5311=581, 401=5311; sau direct ... (vezi toată discuția)