addict0204 
	    	Utilizator

addict0204 
	    	Utilizator	    

acest act a fost facut inainte de a ;ucra cu creditorii
 addict0204 
	    	Utilizator

addict0204 
	    	Utilizator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andao	                   

Actiunea pauliana se face pt un teren.
Procesul a fost inaintat de o familie dupa care eu am intervenit in interes propriu.Dupa aceea, acelasi lucru l-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    andao	                   

Actiunea pauliana se face pt un teren.
Procesul a fost inaintat de o familie dupa care eu am intervenit in interes propriu.Dupa aceea, acelasi lucru l-a facut ... (vezi toată discuția)

vulpitzarea	                   

Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. 
In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)
	                    vulpitzarea	                   

Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. 
In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)

credite	                   

Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)
	                    credite	                   

Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)